Arxus luonnonkumisaappaiden hoito 26.11.2021

Arxus luonnonkumisaappaat

Arxus-saappaat on valmistettu 100 % luonnonkumista, jotta pitkä käyttöikä ja kestävyys on taattu. Luonnonkumin käyttöikää voidaan pidentää hyvällä hoidolla, jolloin vältytään kumin kuivumiselta sekä ylläpidetään sen notkeutta ja väriä.

Uusia saappaita tulee käyttää 4-5 päivää ennen ensimmäistä kumin käsittelykertaa. Puhdista saappaat käytön jälkeen haalealla vedellä sekä luonnollisella nestesaippualla, ja huuhtele puhtaalla vedellä. Puhdistuksen jälkeen lisätään ohut kerros Arxus Nanolatex luonnonkumi hoitoainetta sienellä levittäen, mutta vältä sen hankaamista. Saapas muuttuu hetkeksi valkoiseksi ennen kuin Nanolatex hoitoaine yhdistyy saappaan luonnonkumiin. Kuivumisen jälkeen pyyhitään ylimääräinen aine pois. Arxus Nanolatex auttaa pitämään luonnonkumipinnan elastisena ja estää sen kuivumista. Nanolatex sisältää UV-suojan.

Saappaat suositellaan säilytettäväksi mieluiten viileässä ja pimeässä paikassa. Vältä myös niiden kuivaamista lähellä voimakasta lämmönlähdettä kuten avotulta tai kuumaa lämpöpatteria.

Tutustu Arxus saappaiden valikoimaan tästä