Henkilöstön työvaatteet uutuudet 2022

Päivitä henkilöstön pukeutuminen

Henkilöstön työvaatteet ovat tärkeässä roolissa jokapäiväisessä työnteossa. Työntekijän on mukava työskennellä, kun vaatteet ovat asianmukaiset. Joillakin aloilla tietyn tyyppiset työvaatteet ovat välttämättömät turvallisuudenkin kannalta.

Toinen tärkeä seikka työvaatteilla on edustaa yritystä ja vahvistaa brändiä. Laajasta työvaatevalikoimasta voidaan valita juuri yrityksen näköiset vaatteet. Erilaiset merkkausmenetelmät mahdollistavat logon ja muun halutun viestin lisäämisen vaatteisiin!

Jotta voidaan valita oikeanlaiset vaatteet, on tarkasteltava niiden soveltuvuutta kyseiseen työtehtävään. Yrityksen imago, tyyli ja värit ovat myös tärkeitä huomioon otettavia asioita. Valikoimamme sekä osaamisemme työvaatteiden suhteen on erittäin kattava. Tarjoamme työvaatteet henkilöstölle jokaiseen tilanteeseen, alasta riippumatta! 

Kampanjahinnat voimassa 15.3.2022 asti.

Formal.

Virallisempi tyyli toimistolle, tapahtumiin tai asiakaspalvelijoille. Kokoa täydellinen työasu kauluspaidoista, neuleista sekä siisteistä housuista, unohtamatta bleisereitä ja yksityiskohtaisia asusteita.

Casual.

Rennosti, mutta tyylikkäästi! Klassisia perusvaatteita, joista voit koota yrityksesi näköisen kokonaisuuden.

Service.

Työtehtävät voivat vaatia enemmän työvaatteilta, jolloin on oleellista, että ne ovat toiminnalliset ja kestävät kulutusta. Fyysisessä työssä on myös tärkeää, että vaatteet istuvat hyvin päällä ja etteivät ne rajoita liikkumista.

HIVIS.

Heijastavat vaatteet ammattikäyttäjälle. Heijastavat vaatteet ovat henkilökohtaisia suojavarusteita. Ne on suunniteltu ehkäisemään yksilöön kohdistuvia terveys- ja turvallisuusriskejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löytänyt etsimääsi?