Profiilivaatteet Craft

Panosta työntekijän hyvinvointiin

Onko teidän yrityksessä mietitty kuinka voisitte parantaa ja olla tukemassa työntekijöidenne hyvinvointia? Kun voidaan hyvin, jaksetaan työssä sekä arjen pyörteessä paremmin. Mikä sen parempaa yritykselle kuin hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät. Viimeiset pari vuotta eivät ole olleet helpoimmasta päästä, saati sitten nykyinen tilanne, joten nyt jos koskaan on hyvä tilaisuus ottaa huomioon työntekijöiden hyvinvointi ja kannustaa heitä liikkumaan!

Motivoi työntekijäsi laadukkaiden vaatteiden ja profiilituotteiden avulla, joita henkilöstö voi käyttää niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin! Näiden lisäksi voitte järjestää esimerkiksi virkistyspäivän, jolloin pääsette puuhastelemaan porukalla ja nauttimaan aktiviteeteista. Tiimihenkeä lisää tietysti ryhmän yhteinen vaatetus.

Kannusta työntekijät liikkumaan ja anna brändisi kulkea mukana!

Craft Unify sarja

Pukeutukaa työporukan kanssa yhtenäisiin vaatteisiin ja vahvistakaa samalla brändinne identiteettiä! Tämä teknisesti edistyksellinen Unify mallisto on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä, jossa yhdistyy kestävä lähestymistapa ja urheilullinen ilme.

Profiilivaatteet Craft huppari

Craft ADV Unify takki tai huppari

Mukava collegetakki, joka on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja teknisestä kierrätetystä polyesteristä. Hupullinen tai huputon versio. Naisten ja miesten mallit useassa värissä.

Hinta 53,90€ alv 0%
Sis. 1-värisen painatuksen, 50 kpl erässä.

Katso huputon malli
Katso hupullinen malli

Accessories

Valikoimassamme myös paljon laadukkaita asusteita ja tarvikkeita, joita yhdistelemällä vaatteiden kanssa saatte täydellisen kokonaisuuden. 

Craft V150 Engineered kengät

Kevyt juoksukenkä, jossa erinomainen vaimennus, jousto ja tuki. Naisten ja miesten mallit useassa eri värissä!

Hinta 85,00€ alv 0%

Miesten malli >
Naisten malli >

Kampanjahinnat voimassa 31.3.2022 asti.
Aloituskustannus 45,00 € alv 0% per painotyö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löytänyt etsimääsi?