Avoimet työpaikat

Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun-, ulkoiluun-, metsästykseen ja ampumaurheiluun.

Maahantuontiliiketoiminnan lisäksi Brand Profile-yksikkömme on erikoistunut asiakkaittemme yrityskuvan kehittämiseen ja tukemiseen myymällä, suunnittelemalla, valmistuttamalla ja toimittamalla yksilöllisiä yritys-, profiili- ja työvaatteita sekä mainoslahjoja. Olemme myös osa Pohjoismaiden johtavaa profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta Be Your Brand- yritysryhmää, jonka myötä valikoimiimme kuuluvat myös sellaiset tuotemerkit kuin Craft, Cutter & Buck, Projob, Clique, Sagaform, Kosta Boda jne.

Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa. Vantaalla palvelemme asiakkaitamme vaatetus- ja muotialan uudessa Fashion Center kauppakeskuksessa. Yrityksen palveluksessa on 12 henkilöä. Kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on n. 5 miljoonaa euroa ja yritys omaa vahvan AAA-luottoluokituksen.

Haemme nyt Brand Profile-tiimiimme

Myyjää

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta B2B- tai B2C-myyntityöstä
  • Olet energinen, positiivinen, rohkea ja luot sujuvasti kontakteja
  • Sinulla on kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakaskeskeiseen toimintaan
  • Sinulla on tahtoa ja asennetta sekä vimmattu halu tehdä tulosta

Eduksesi katsotaan omat verkostot, kokemus profiilivaatteiden ja/tai mainoslahjojen myynnistä sekä englannin kielitaito.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät ensiluokkaisten ja tunnettujen tuotteiden parissa. Yrityksemme moderniin henkilöstöpolitiikkaan kuuluu luonnollisesti kilpailukykyinen ja kannustava palkkaus sekä hyvät työsuhde-edut. Työpisteesi voi sijaita joko Kokkolassa tai Vantaalla.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV 3.2.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen esko.erkkila@hw-company.fi. Hän vastaa mielellään myös tehtävää koskeviin kysymyksiin puh. 044 056 4968.