Suojatuotteet valikoimastamme

Lämpöä vielä riittää, mutta kesän jälkeinen arki koulun ja töiden parissa on jo useilla alkanut. Tavanomaisen arjen pariin palaaminen tuokin mukanaan enemmän kontakteja ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa. Tästä johtuen ajankohtaisiksi tuotteiksi ovatkin nousseet kasvomaskit sekä muut tartunnoilta suojaavat hygieniatuotteet. Näiden tuotteiden kysynnän lisääntymisen myötä myös meidän valikoimamme niiden osalta on nyt entistä laajempi!

Valikoimaamme kuuluvat suositut kankaiset kasvomaskit, jotka on mahdollista painattaa. Matkakokoiset käsidesipullot ja -suihkeet myös omalla painatuksella ovat mainio lahja asiakkaillesi tai henkilöstön käyttöön hygienian lisäämiseksi yrityksessä. Ajankohtaisista tuotteista löydät myös lisätarvikkeita suojatuotteille sekä hygieniaa lisääviä työkaluja.

Miksi kasvomaski?

Kasvomaskien käyttäminen auttaa suojelemaan ympärillä olevia ihmisiä mahdollisilta virustartunnoilta jo ennen selvien tartuntaoireiden ilmaantumista. Kasvomaski vähentää hengityspisaroiden leviämistä ympäristöön. Käyttämällä kasvomaskia autat vähentämään uusien tartuntojen määrää.

Oletteko miettineet esimerkiksi kasvomaskien käyttöönottoa yrityksessänne? Katsotaan yhdessä, mikä olisi parhain vaihtoehto teidän käyttötarpeisiinne. Kurkkaa myös HW-Company Brand Profilen sivuilta ajankohtaisten tuotteiden valikoima ja pyydä tarjous!

Ajankohtaiset tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löytänyt etsimääsi?