Profiilivaatteet talvitakit

Pidä huolta, että henkilöstösi pysyy lämpimänä hiihtoladuilla ⛷️

Kevätaurinko nousee pian esiin, jolloin kaikki suuntaavat ulkoilemaan ja nauttimaan mahtavista talvikeleistä. Tätä on odotettu! Muistathan pitää siis huolta, että henkilöstösi pysyy lämpimänä ulkoillessa ja brändinne on näkyvillä.

Toimivat ja hyvännäköiset ulkovaatteet ovat kaikki kaikessa. Ulkonäön lisäksi tärkeässä roolissa ovat vaatteen ominaisuudet sekä laatuun vaikuttavat materiaalivalinnat. Laajan valikoimamme ansiosta voimme tarjota moniin tarpeisiin ja vaatimuksiin juuri sopivat ulkovaatteet!

Valikoimastamme löytyy useilta tunnetuilta merkeiltä takkeja moneen tarkoitukseen. Laadukkaat, mutta edulliset perusmallit sekä vaativammalle harrastajalle haastaviin olosuhteisiin kestävät ja toiminnalliset mallit. Tutustu nyt talvi- sekä fleecetakkeihin ja varusta ne brändilläsi talven ulkopuuhiin!

Kampanjahinnat voimassa 13.2.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Craft ADV Explore fleecetakki

Täydellinen välikerrostakki jokapäiväiseen käyttöön ja ulkoiluun. Pehmeä, harjattu fleece, jossa urheilullinen leikkaus. Miesten ja naisten mallit neljässä eri värissä.

Hinta 49,00€ alv 0%
Sis. 5000 tikin brodeerauksen

Craft Core Explore takki

Lämmin ja tyylikäs talvitakki, jossa kierrätetystä polyesterista valmistettu toppaus. Erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Miesten ja naisten mallit useassa värissä!

Hinta 99,00€ alv 0%
Sis. 5000 tikin brodeerauksen

Cutter & Buck takki profiilivaatteet

Cutter & Buck Wenatchee takki

Takki antaa erinomaisen suojan kylminä talvipäivinä. Ihanteellinen kaikenlaiseen ulkoiluun ja pitää sinut lämpimänä myös matkalla töihin. Miesten ja naisten mallit mustana ja tummansinisenä.

Hinta 179,00€ alv 0%
Sis. 5000 tikin brodeerauksen

Citrin & Triplit fleecetakit

Naisten ja miesten neulepintaiset fleecetakit. Lämmittävä lisäkerros talvella takin alla sekä ilman lämmetessä voidaan käyttää takkina.

Hinta 65,00€ alv 0%
Sis. 5000 tikin brodeerauksen

Mara & Mano untuvatakki

Naisten ja miesten kevyet takit aitoa untuvaa. Takeissa käytetty untuva on RDS -sertifioitua, vastuullista untuvaa (90/10).

Hinta 79,00€ alv 0%
Sis. 5000 tikin brodeerauksen

Kristiina, Sini ja Janne kertovat lisää Tensonin Mara ja Mano kevytuntuvatakeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löytänyt etsimääsi?