FEARLESS FINNS x AUCLAIR 13.01.2021

Kanadalainen hansikasvalmistaja Auclair ja Ski Sport Finland yhdistävät voimansa ja aloittavat yhteistyön. Auclair tunnetaan hyvin eri hiihtolajien parissa, ja sen 75 vuoden toiminta-aikana yhtiö on kasvanut Pohjois-Amerikan johtavaksi hansikasvalmistajaksi. Nyt tavoitteena on vahvistaa toimintaa voimakkaasti myös Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

– Olemme innoissamme, että liitymme osaksi FEARLESS FINNS -perhettä ja tuemme heidän tavoitteitaan viedä suomalaista sisua koko maailman näyttämölle. Tämä on myös meille mainio mahdollisuus kasvaa brändinä Suomessa, sanoo Auclairin markkinointi- ja strategiajohtaja Ross McCracken

– yhteistyö antaa meille mahdollisuuden kuunnella ja tarkkailla, sekä oppia maailmanluokan urheilijoilta tuotekehitystä lisää, jotka käyttävät päivittäin tuotteitamme haastavissa olosuhteissa.

Suomen alppi-ja freestylemaajoukkueiden yhteistyökumppanina Auclairin tavoitteena on rakentaa dynaaminen kokonaisuus, jossa Suomen maajoukkueurheilijat pääsevät osaksi tuotekehityksen kaarta ja tukee palautteellaan tuotekehitystiimiä.

Auclairin hanskoihin ovat luottaneet jo vuosia sellaiset maailmanluokan urheilijat kuin lumilautailija Max Parrot, seitsemänkertainen X Games mestari ja olympiamitalisti sekä freestylehiihtäjien ”kunkku” Mikael Kingsburry, olympiavoittaja, maailmanmestari ja seitsemänkertainen maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja.

– Auclairin innovatiivisuus ja halu kehittää laatuhansikkaita yhdessä urheilijoiden kanssa antaa erinomaisen pohjan yhteistyölle. Auclair on samalla rohkealla polulla kuin me ja haluamme yhdessä tehdä vaikuttavaa tulosta määrätietoisella yhteistyöllä, sanoo Ski Sport Finlandin projektipäällikkö Marcus Sandell.

Alppihiihto on Auclairin DNA:ssa, mutta oli oltava oikea tuote jolla voi palata kiertueelle. Auclairin RACE FUSION -kilpahansikasmalli on kyseinen tuote, sillä hansikas palkittiin ISPO GOLD AWARD -innovativisuuspalkinnolla vuonna 2019.

Oy HW-Company Ltd on jo muutaman vuoden ajan toiminut Auclairin virallisena maahantuojana ja jakelijana Suomessa. Maahantuojana olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä ja sen positiivisista vaikutuksista brändin kehitykseen Suomessa, jossa Auclairille on erinomaiset kasvumahdollisuudet aivan omaa luokkaansa olevien tuotteiden ansiosta.

INSTAGRAM:
@auclairsports

FACEBOOK:
Auclair

WWW:
www.auclairgloves.com
www.auclair.fi
www.hw-company.fi