Haemme myyntipäällikköä Hunting & Shooting-tiimiimme 29.05.2019

Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, jonka Hunting & Shooting liiketoimintayksikkö tuo maahan kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, varusteita, aseita, ammuksia, laitteita sekä tarvikkeita metsästykseen ja ampumaurheiluun. Maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Swedteam, AKU, Arxus, Pilla, Walther, Hämmerli, Umarex, Clever, Fiocchi, Tunet, Promatic, Birchwood Casey ja Antonio Zoli.  Lue lisää meistä ja tuotteistamme www.hw-company.fi ja www.hw-hunt.fi.

Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa. Toinen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Haemme nyt Hunting & Shooting-tiimiimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä metsästyksen ja/tai ampumaurheilun tukkukaupan saralla.
  • Olet energinen, positiivinen, rohkea ja luot sujuvasti kontakteja
  • Sinulla on kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakaskeskeiseen toimintaan
  • Sinulla on tahtoa ja asennetta sekä vimmattu halu tehdä tulosta

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät ensiluokkaisten ja tunnettujen tuotteiden parissa. Yrityksemme moderniin henkilöstöpolitiikkaan kuuluu luonnollisesti kilpailukykyinen ja kannustava palkkaus sekä hyvät työsuhde-edut.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen esko.erkkila@hw-company.fi tai kai.helisten@hw-company.fi. He vastaavat mielellään myös tehtävää koskeviin kysymyksiin puh. 044 056 4968 / Esko,
0400 430 893 / Kai.