Kennet Dalgren on nimitetty Oy HW-Company Ltd:n myyntipäälliköksi

Oy HW-Company Ltd:n Hunting & Shooting-yksikön myyntipäälliköksi on 2.1.2019 alkaen nimitetty Kennet Dalgren (45). Kennet on aiemmin tehnyt pitkän, yli 20 vuotisen uran B2B myynnissä, toimien viimeiset 6,5 vuotta myyntipäällikkönä RUAG Ammotec Finland Oy:ssä (aiemmin Gyttorp).

”Kennetillä on vahva kokemus metsästyksen ja ammunnan tuotteista ja toimimisesta tukkukaupan saralla. Tämä tehty työ antaa hänelle kattavan ja todenmukaisen kuvan asiakasyritystemme arjesta ja haasteista alati kiihtyvän muutoksen keskellä. Olen varma, että Kennetillä on paljon annettavaa HW-Companylle ja ennen kaikkea sen asiakkaille,” kertoo toimitusjohtaja Kai Helisten nimityksestä.

”Iso osa jälleenmyyjistämme on Kennetille jo ennestään hyvinkin tuttuja, joten hänellä on loistava pohja lähteä heti tositoimiin kentälle kehittämään yhteistyötämme ja kasvattamaan heidän myyntiä ja sitä myötä vahvistamaan yhteistä asemaamme alan johtavina toimijoina,” jatkaa hallituksen puheenjohtaja Esko Erkkilä.

”Olen saanut kuulla kentällä vuosien mittaan paljon hyvää HW-Companyn toiminnasta ja sen tuotteista. Tällaisten viestien äärellä tartun myyntipäällikön tehtäviin innostuneena ja nöyränä odottaen saada pian tavata niin ennestään tuttuja kuin uusia asiakkaita,” toteaa Kennet nimityksestään.

Yhteystiedot osiosta löydät Hunting & Shooting-yksikön myyntipäällikön Kennet Dalgrenin yhteystiedot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *