Kari Jokinen Sauer

Nuka Trailin Kari Jokinen luottaa Sauerin kivääriin

Koko ikänsä metsästänyt Kari Jokinen pitää yllä Nuka Trail Youtube-kanavaa, jonne tuottaa videoita metsästysreissuiltaan sekä ase- ja metsästystarvikkeiden testauksista. Jokinen aloitti metsästämällä pääasiassa lintuja ja siirtyi myöhemmin jahtaamaan lähes kaikkia niitä lajeja, joita Suomessa voidaan metsästää. Aiemmin metsästysreissuilla Jokisen kanssa kävi, 12-vuotiaaksi elänyt, Nuka koira. Nyt Nuka Trailin uusi tähti on nuori metsästyskoiranalku Kerttu, joka pääsee tosi toimiin syksyllä.

Metsästysaiheista materiaalia Jokinen päivittää myös Nuka Trail nimisille Instagram- ja Facebook-tileille. Oman metsästyskanavan lisäksi mies on tunnettu urastaan poliisin erikoisyksikössä Karhuryhmässä, josta hän on ”eläköitynyt” 2016 ja jatkanut sitten kenttäjohtajana poliisipartiolle. Jokinen on ollut mukana Karhuryhmä tv-sarjan kahdella tuotantokaudella Discoverylla.

Metsästysaseessa hän luottaa Sauerin kivääreihin, joista hänellä on käytössä Sauer 100 Ceratech, kaliiperi 6.5 CM sekä pian käyttöön tuleva Sauer 404 Classic XT 375 H&H. Lisäksi piipun päässä Freyr & Devik äänenvaimennin. ”Sauerissa hienoa on laatu kokonaisuudessaan, täsmällinen lukko, loistava laukaisu ja ennen kaikkea tarkkuus. Freyr & Devikin vaimentimet ovat tehokkaita ja keveitä eivätkä muuta aseen tasapainoa.”, kommentoi Jokinen.

Vastaa