Premium Tour 2021 – eränkävijän ykköstapahtuma!

Olemme mukana pian alkavalla ase- ja metsästysalan maahantuojien Premium Tour 2021 -kiertueella. Kiertue pysähtyy 10:llä paikkakunnalla ympäri Suomea. Aloitamme 19.5. Raumalta ja kiertue päättyy 30.7. Vaasaan.

Järjestämme seitsemän muun maahantuojan kanssa Premium Tour -kiertueen. Tiedossa siis huikea kattaus alan brändejä sekä niiden tuotteita ja mikä parasta, kaikki yhdessä paikassa! Kiertueen yhteistyökumppaneina toimii joukko kauppiaitamme, joiden kanssa järjestämme yhteistyössä kunkin tapahtuman.

HW-Companyn ase- ja metsästyspuolen valikoima on kasvanut merkittävästi viimeisen vuoden aikana maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tuotemerkkien osalta, ja kiertueella onkin mukana meidän kaikki metsästys ja urheiluammunnan huippumerkit. Pääset testaamaan asemerkkiemme Antonio Zolin, Lincolnin, Merkelin ja Sauerin luomuksia radalla, tutustumaan asetarvikkeisiin kuten Freyr & Devikin äänenvaimentimiin, kokeilemaan GPO:n sekä Liemken optiikkaa ja hypistelemään Swedteamin, AKUn ja Arxuksen metsästys- ja vapaa-ajan varusteita. Kiertueella luvassa myös huipputarjouksia!


Premium Tour kiertueella noudatetaan voimassa olevia korona ohjeistuksia ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan. Aikatauluun on päivitetty muutos koskien aiempaa Eräsuomen Someron tapahtuma-ajankohtaa, joka siirtyi myöhemmäksi ja se järjestetään Sukulan ampumaradalla Tammelassa.

Lisätietoa tapahtumasta saat Premium Tour 2021 Facebook sivuilta ja Instagram tililtä.

Seuraa myös meidän omaa HW-Hunt metsästyspuolen Facebook sivua ja Instagram tiliä.

Nähdään kiertueella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *