Peter Kotilainen Edition salibandymaila – ”BÖRSDAY” 02.02.2021

Nyt se on täällä, nimittäin Peter Kotilaisen ”BÖRSDAY” nimikkomaila Salmingilta! Saatavilla sekä junior että senior koossa.

Q1 POWERLITE AERO OVAL PETER KOTILAINEN EDITION SR️

Q1 Powerlite Aero Oval maila on ollut jo pitkään huippupelaajien suosiossa. Kevyt ja tunnokas hiilikuitu + Vectran ovaalivarsi yhdistettynä Q1-lavan keveyteen ja loistavaan pallotuntumaan on monen pelaajan suosikkivalinta pelivälineeksi.

Salming on yhdessä Suomen maajoukkueen ja Happeen huippupelaajan Peter Kotilaisen kanssa suunnitellut päivitetyn ”BÖRSDAY” version mailasta. Senior maila on rakennettu Peterin speksien mukaan Suomen lipun uljaissa väreissä ja sisältää Salmingin viimeisintä tekniikkaa sekä Peterin oman persoonallisen kosketuksen ulkoasun yksityiskohdissa ja X3M gripin muodossa.

Börsday Powerlite on nopeiden käsien, tarkkojen syöttöjen, jäätävän viimeistelyn, tunteella pelaamisen ja voittamisen symboli. Se on maila, joka kelpaa maailmanmestareille, niille pelaajille, joiden odotetaan ratkovan pelejä äärimmäisen tiukoissa paikoissa.

Maila on saatavilla kolmessa koossa 96cm (107), 100cm (111), 103cm (114) varsilla sekä left ja right kätisyyksillä.

Q1 TOURLITE PETER KOTILAINEN EDITION JR️

Myös nuoremmilla pelaajilla on mahdollisuus maistaa ”BÖRSDAY” tehoja junioreille suunnatulla Q1 Tourlite mallilla, joka sisältää samoja speksejä kuin Peterin seniorimaila. Tourlite on tehty hiilikuituseoksesta ja sisältää tarkat laukaukset ja syötöt mahdollistavan Q1 lavan, juniorien suosiman pyöreän varren, X3M gripin, Suomen lipun värit ja Peterin yksityiskohdat varressa.

Maila on saatavilla kolmessa koossa 82cm (93), 87cm (98), 92cm (103) varsilla sekä left ja right kätisyyksillä.

Mailat tulossa myyntiin tulevien päivien aikana seuraaville jälleenmyyjille:
📍 Kaikkiin Minimani myymälöihin ja verkkokauppaan | www.minimani.fi
📍 AC Store myymälään sekä verkkokauppaan | www.acstore.fi
📍 Budget Sport Jyväskylän myymälään sekä verkkokauppaan | www.budgetsport.fi

Instagram: @salmingfinland