Pohditko, mitä hankkia joululahjaksi? 01.12.2021

Sähköinen lahjakortti

Lahjakortilla mieleinen lahja

On kyseessä sitten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai henkilöstön muistaminen, Joyful -lahjakortti ilahduttaa kaikkia. Se on erittäin helppo, nopea ja yksilöllinen tapa muistaa ketä tahansa!

Lahjojen valinta on toisinaan hankalaa ja aikaa vievää. Joyful -lahjakortilla lahjan valinta siirtyy lahjansaajalle, jolloin hän voi valita mieluisan lahjan vähintään 30 tuotteen joukosta. Valikoimasta löytyy tunnettujen tuotemerkkien laadukkaita tuotteita mm. kotiin, keittiöön, liikuntaan ja vapaa-aikaan. Valittavana on runsaasti erilaisia ajankohtaisia ja hyödyllisiä tuotteita, joista varmasti jokainen löytää helposti itselleen mieluisan lahjan!

Lahjanantaja voi valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä: 29€, 49€, 69€ & 99€, jonka perusteella lahjavalikoima määräytyy. Joyful -lahjarkortti on nyt saatavana painetun lahjakortin lisäksi sähköisenä versiona, joka toimitetaan suoraan lahjansaajan sähköpostiin!

Sähköinen lahjakortti

Kurkista lahjavalikoimaan

Tutustu nyt tämänhetkiseen lahjavalikoimaan eri hintaryhmissä osoitteessa www.joyfulgifts.fi. Syötä verkkosivuilla ”lunasta lahjakorttisi” kenttään haluamasi hintaryhmän testitunnus ja paina kirjaudu sisään. Jokaisessa hintaryhmässä on laaja tuotevalikoima, josta jokainen saa varmasti haluamansa lahjan!

Testitunnukset hintaryhmittäin:
29 € = demo29
49 € = demo49
69 € = demo69
99 € = demo99

Sähköinen lahjakortti

1. Tilaa lahjakortit myyjältäsi
2. Lähetämme ne suoraan sinulle. Sinun tarvitsee ainoastaan jakaa ne vastaanottajille.
3. Lahjakortin saaja valitsee lahjan osoitteesta www.joyfulgifts.fi
4. Lahjat toimitetaan suoraan tyytyväisille vastaanottajille.