Salibandypelaaja Peter Kotilaisesta brändilähettiläs Salmingille 20.02.2020

Salming ja HW-Company aloittaa yhteistyön kaksinkertaisen maailmanmestarin Peter Kotilaisen kanssa.

”Olemme todella ylpeitä ja innoissamme voidessamme julkistaa yhteistyösopimuksen yhden Suomen ja maailman kautta aikojen parhaimman salibandypelaajan Peter Kotilaisen kanssa. Peteristä tulee näkyvä brändilähettiläs Salmingille ja meille eri markkinointikanavissa, ja hänellä tulee olemaan myös iso rooli erilaisissa alan tapahtumissa seuraavien vuosien aikana”, sanoo HW-Companyn toimitusjohtaja Kai Helisten.

Suuren yleisön tietoisuuteen Peter nousi Suomen voittaessa maailmanmestaruuden vuonna 2016. Hän oli turnauksen pistepörssin ykkönen, jonka myötä hänet valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Vuonna 2018 Peter oli taas ratkaisemassa MM-kultaa Suomelle toistamiseen ja voittaen vielä sen perään kauden 2018/2019 Salibandyliigan pistepörssin. Peter edustaa Salibandyliigassa pelaavaa Jyväskyläläistä Happeeta jo kuudetta kautta peräkkäin.

”Kun tutustuin Salmingiin ensi kertaa huomasin, että omat ajatukseni yhtyivät täysin Salmingin filosofiaan ja varsinkin sen mottoon ”Salming is for people who train hard and don’t make excuses”. Pakko myöntää, että se oli ensisysäys yhdessä Salmingin valtavirrasta poikkeavien välineiden kanssa sille miksi valitsin heidät yhteistyökumppaniksi”, toteaa Peter Kotilainen.

Lue lehdistötiedote yhteistyösopimuksesta klikkaamalla tästä