Brand
Profile

Brand Profile liiketoimintayksikkömme on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen yritysvaatekonsepteihin ja liikelahjoihin. Meiltä löydä parhaat ratkaisut yrityskuvan kehittämiseen, henkilöstön motivointiin ja asiakkaittenne hurmaamiseen. Edustamme Pohjoismaiden johtavaa profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta Be Your Brand-konseptia.

PROFIILIVAATTEET

Toimitamme niin suurille kuin pienille yrityksille profiilivaatteita, joiden tavoitteena on tukea ja kehittää yrityskuvaa. Laadukas profiilivaate on arvostettu niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa.

Tutustu valikoimaan

BUSINESSPUKEUTUMINEN

Valikoimistamme löydät tyylikkäät ja trendikkäät businessasusteet, joilla voit vaikuttaa hyvin paljon siihen, mitä viestit ympärille ja minkälaisen käsityksen muut muodostavat sinusta ja edustamastasi yrityksestä.

Tutustu valikoimaan

TYÖVAATTEET

Meiltä saat kuhunkin tehtävään sopivan laadukkaan ja kestävän työvaatteen, joka tekee työpäivän turvallisemmaksi, helpommaksi ja mukavammaksi.

Tutustu valikoimaan

LAUKUT

Löydät laajasta valikoimastamme tyylikkäät ja muodikkaat laukut, kassit ja reput käyttöön kuin käyttöön.

Tutustu valikoimaan

SEURATUOTTEET

Meiltä saat seurasi tai yhdistyksesi väreihin sopivat huppulaadukkaat Craft ja muiden tunnettujen brändien vaatteet ja varusteet haluamallasi painatuksella tai brodeerauksella.

Tutustu valikoimaan

LIIKELAHJAT

Valtavasta valikoimastamme korkealaatuisia liikelahjoja löydät tuotteet, joilla edistät myyntiäsi, vahvistat brändiäsi ja joiden kautta sinut ja yrityksesi muistetaan pitkään.

Tutustu valikoimaan

MAINOSLAHJAT

Toimivalla ja kestävällä mainoslahjalla jätät sen saajalle pitkävaikutteisen muiston ja vahvistat yrityksesi ilmettä ja brändiä pitkään. Kattavasta valikoimastamme autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet.

Tutustu valikoimaan