Hunting &
Shooting

Metsästykseen- ja urheiluammuntaan tarkoitetut asusteet, varusteet, aseet, ammukset, laitteet sekä tarvikkeet. Yksinoikeudella Suomessa edustamme mm. seuraavia kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä Swedteam, AKU, Arxus, Walther, Hämmerli, Antonio Zoli, Fiocchi, Tunet, Clever Mirage ja Pilla.

Swedteam on tehnyt korkealaatuisia metsästysvaatteita ja varusteita lähes vuosisadan ajan. Jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset ratkaisut ja laadunvarmistus takaa sinulle parhaat edellytykset onnistuneelle metsästykselle.

Tutustu valikoimaan

AKU-kenkien valikoimasta löytyy huippulaatuiset jalkineet niin metsästykseen, vaellukseen, vapaa-aikaan kuin viranomaiskäyttöön. Jokaisen mallin takana on aito rakkaus perinteiseen ja arvokkaaseen italialaiseen käsityönä tehtävään kenkien valmistukseen.

Tutustu valikoimaan

Arxus-saappaat on kehitetty Skandinavian vaativaan maastoon, metsäisiltä pelloilta märille soille ja pohjoisen tuntureille. Jokainen saapas on valmistettu käsityönä 100% luonnonkumista täyttämään vaativimmankin käyttäjän toiveet saappaan suorituskyvystä, anatomiasta ja kestävyydestä.

Tutustu valikoimaan

Pilla valmistaa ampumalaseja, joihin luottaa maailman parhaat ampujat. Pillan lasit on valmistettu vain parhaista materiaaleista ja niiden linssit pohjautuvat Zeissin ainutlaatuisen osaamiseen ja valmistusteknologiaan. Pillan laajasta valikoimasta löytyy sopivat linssit kaiken tyyppiseen metsästykseen ja ammuntaan valaistus- ja maasto-olosuhteista riippumatta.

Tutustu valikoimaan

Italialaisen Antonio Zolin valmistamissa laatuhaulikoissa ja -kivääreissä yhdistyy Zoli-suvun pitkä aseiden valmistuksen käsityöperinne huipputeknologiaan ja nykyaikaiseen tuotantomenetelmiin.

Tutustu valikoimaan

Vuonna 1863 perustettu Hämmerli on tunnettu korkealaatuisista Sveitsiläisellä tarkkuudella valmistetuista urheilupistooleista ja -kivääreistä. Yritys on nykyisin osa Umarex Groupia, johon myös Carl Walther GmbH kuuluu.

Tutustu valikoimaan

Carl Walther GmbH on ollut lähes 130-vuotta ampuma-alan johtava toimija. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat olleet keskeisin menestystekijä, mikä näkyy edelleen yrityksen toiminnassa. Legendaarinen Walther on tänä päivänä yksi maailman johtavista urheilu- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettujen laatuaseiden valmistajista.

Tutustu valikoimaan

Italialainen Clever tunnettaan kaikkialla maailmassa erinomaisesta laadusta ja luotettavista tuotteista. Cleverin haulikonpatruunoita tehdään niin metsästykseen, rata- ja urheiluammuntaan.

Tutustu valikoimaan

Giulio Fiocchin vuonna 1876 perustama yritys on tänä päivänä maailman johtava pieni kalipeeristen ammusten valmistaja. Sen tuotteet täyttävät kaikki metsästäjien, urheiluampujien ja viranomaisten vaatimukset ja tarpeet.

Tutustu valikoimaan

Tunetin metsästykseen ja rata-ammuntaankin sopivat haulikonpatruunat on valmistettu Ranskassa sijaitsevalla Nobel Sportin -tehtaalla, joka on tunnettu poikkeuksellisen korkealaatuisista tuotteistaan.

Tutustu valikoimaan

Jo vuodesta 1948 lähtien ampujat ja asesepät ovat luottaneet Birchwood Caseyn ammuntatarvikkeisiin ja aseidenhoitotuotteisiin. Legendaarisesta Tru-Oil® tukkiöljystä Perma Blue® sinistysaineeseen ja vallankumouksellisiin Shoot•N•C® maalitauluihin Birchwood Casey on ollut suunnannäyttäjä innovatiivisuudessa ja tinkimättömässä laadussa.

Tutustu valikoimaan

Promatic valikoimaan kuuluu maailman edistyksellisimmät automaattiset kiekonheittimet ja huippulaadukkaat savikiekot. Kaikki Promatic heittimet valmistetaan korkeilla laatukriteereillä Englannissa.

Tutustu valikoimaan