HW-Hunt

Metsästykseen- ja urheiluammuntaan tarkoitetut asusteet, varusteet, aseet, ammukset, laitteet sekä tarvikkeet huippulaadukkailta kansainväisesti tunnetuilta merkeiltä.

HW-Hunt sivuille

Swedteam on tehnyt korkealaatuisia metsästysvaatteita ja varusteita lähes vuosisadan ajan. Jatkuva tuotekehitys, innovatiiviset ratkaisut ja laadunvarmistus takaa sinulle parhaat edellytykset onnistuneelle metsästykselle.

Tutustu valikoimaan

Vuonna 1927 perustetun, tekstiilituotteita valmistavan perheyrityksen F.Engelin brändi Deerhunter®, on muodostunut käsitteeksi, kun puhutaan huippulaadukkaista, mutta järkihintaisista vaatteista.

Tutustu valikoimaan

Termo Original juontaa juurensa Ruotsin innovatiivisesta tekstiiliteollisuudesta jo 1920-luvulta lähtien suunnitellen ja valmistaen korkealaatuisia aluskerrastoja. Tänä päivänä Termo kehittää ja valmistaa kaikki kankaat omassa kutomossa Ruotsissa. Termon suunnitteluosasto kehittää jatkuvasti uusia tyylejä, jotka ommellaan heidän omalla testausosastolla. Siellä he kokeilevat saumoja, istuvuuksia ja niin edelleen, kunnes vaate hyväksytään tuotantoon - mikä tapahtuu EU:ssa.

Tutustu valikoimaan

Arxus-saappaat on kehitetty Skandinavian vaativaan maastoon, metsäisiltä pelloilta märille soille ja pohjoisen tuntureille. Jokainen saapas on valmistettu käsityönä 100% luonnonkumista täyttämään vaativimmankin käyttäjän toiveet saappaan suorituskyvystä, anatomiasta ja kestävyydestä.

Tutustu valikoimaan

Pilla valmistaa ampumalaseja, joihin luottaa maailman parhaat ampujat. Pillan lasit on valmistettu vain parhaista materiaaleista ja niiden linssit pohjautuvat Zeissin ainutlaatuisen osaamiseen ja valmistusteknologiaan. Pillan laajasta valikoimasta löytyy sopivat linssit kaiken tyyppiseen metsästykseen ja ammuntaan valaistus- ja maasto-olosuhteista riippumatta.

Tutustu valikoimaan

Merkel-aseiden valikoima on poikkeuksellisen laaja ja kattava. Voit tilata itsellesi mittojen mukaan valmistetun yksilöllisen klassisen mestariteoksen taidokkailla koristekaiverruksilla ja valikoidulla korkealuokkaisella pähkinäpuutukilla. Nykyisin tämän tason ammattitaito on harvinaista aseenvalmistusperinnettä. Toista ääripäätä Merkel-mallistossa edustavat huippunykyaikaiset suoravetolukkoiset modulaariset HELIX-kiväärit, jotka muuntautuvat kulloisenkin metsästysmuodon ja käyttötarkoituksen mukaan.

Tutustu valikoimaan

Vuonna 1751 perustettu J. P. Sauer und Sohn GmbH on Saksan vanhin ja maailman toiseksi vanhin asetehdas, jonka Sauer-merkkiset aseet eivät suuremmin esittelyä kaipaa. Näihin aseiden ”Mersuiksi” kutsuttuihin kivääreihin ja haulikoihin on aina yhdistetty ja täysin ansioista adjektiivit laatu, viimeistely, tarkkuus ja luotettavuus.

Tutustu valikoimaan

Italialaisen Antonio Zolin valmistamissa laatuhaulikoissa ja -kivääreissä yhdistyy Zoli-suvun pitkä aseiden valmistuksen käsityöperinne huipputeknologiaan ja nykyaikaiseen tuotantomenetelmiin.

Tutustu valikoimaan

Italialaiset Lincoln haulikot ovat tulleet suomalaisille metsästäjille tutuksi luotettavina ja kohtuuhintaisina jahtikumppaneina, jotka tarjoavat rahalle paljon vastinetta eivätkä koreile ylimääräisillä koukeroilla. Mallisto on selkeän yksinkertainen ja moderni. Lincoln haulikot valmistaa italialainen F.A.I.R. asetehdas, joka on toiminut Italian aseteollisuuden kehtona tunnetussa Gardone Val Trombian laaksossa vuodesta 1971 lähtien. Tehtaan valikoimasta löytyy Lincoln ja F.A.I.R. tuotemerkkien alta laaja valikoima päällekkäis- kuin rinnakkaispiippuisia laatuhaulikoita niin metsästys- kuin ratakäyttöön.

Tutustu valikoimaan

Vuonna 1863 perustettu Hämmerli on tunnettu korkealaatuisista Sveitsiläisellä tarkkuudella valmistetuista urheilupistooleista ja -kivääreistä. Yritys on nykyisin osa Umarex Groupia, johon myös Carl Walther GmbH kuuluu.

Tutustu valikoimaan

Carl Walther GmbH on ollut lähes 130-vuotta ampuma-alan johtava toimija. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat olleet keskeisin menestystekijä, mikä näkyy edelleen yrityksen toiminnassa. Legendaarinen Walther on tänä päivänä yksi maailman johtavista urheilu- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettujen laatuaseiden valmistajista.

Tutustu valikoimaan

Italialainen Clever tunnettaan kaikkialla maailmassa erinomaisesta laadusta ja luotettavista tuotteista. Cleverin haulikonpatruunoita tehdään niin metsästykseen, rata- ja urheiluammuntaan.

Tutustu valikoimaan

Giulio Fiocchin vuonna 1876 perustama yritys on tänä päivänä maailman johtava pieni kalipeeristen ammusten valmistaja. Sen tuotteet täyttävät kaikki metsästäjien, urheiluampujien ja viranomaisten vaatimukset ja tarpeet.

Tutustu valikoimaan

Tunetin metsästykseen ja rata-ammuntaankin sopivat haulikonpatruunat on valmistettu Ranskassa sijaitsevalla Nobel Sportin -tehtaalla, joka on tunnettu poikkeuksellisen korkealaatuisista tuotteistaan.

Tutustu valikoimaan

Jo vuodesta 1948 lähtien ampujat ja asesepät ovat luottaneet Birchwood Caseyn ammuntatarvikkeisiin ja aseidenhoitotuotteisiin. Legendaarisesta Tru-Oil® tukkiöljystä Perma Blue® sinistysaineeseen ja vallankumouksellisiin Shoot•N•C® maalitauluihin Birchwood Casey on ollut suunnannäyttäjä innovatiivisuudessa ja tinkimättömässä laadussa.

Tutustu valikoimaan

Saksalainen German Precision Optics GmbH & Co. KG (GPO) yhtiön liikeidea on tarjota modernia ja korkealuokkaista optiikkaa kohtuulliseen hintaan – paremmilla ominaisuuksilla samaan hintaan, tai vastaavia laatutuotteita edullisemmin kuin sen kilpailijat. Premium-luokan kiikaritähtäimet, katselukiikarit ja etäisyysmittarit kehitetään ja suunnitellaan Saksassa, ja jossa myös jokainen myyntiin lähtevä tuote käsin testataan ja laadun varmistetaan.

Tutustu valikoimaan

HIKMICRO tuottaa korkeatasoista lämpökamerateknologiaa useampien käyttäjien ulottuville, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Kannettavilla laitteillamme näet tarkasti ja löydät etsimäsi kohteen helposti vaativimmissakin olosuhteissa.

Tutustu valikoimaan

Norjalainen Freyr & Devik on muodostunut jo käsitteeksi, kun puhutaan tehokkaista ja kevyistä äänenvaimentimista. Niissä on markkinoiden ylivoimaisin paino-vaimennussuhde ainutlaatuisen rakenteen ja materiaalien ansiosta. Freyr & Devik vaimentimet erottuvat muista myös virtaviivaisella muotokielellä, jonka ansioista Freyr & Devik on ainoa valmistaja, joka on palkittu arvostetulla Red Dot -muotoilupalkinnolla.

Tutustu valikoimaan

Promatic valikoimaan kuuluu maailman edistyksellisimmät automaattiset kiekonheittimet ja huippulaadukkaat savikiekot. Kaikki Promatic heittimet valmistetaan korkeilla laatukriteereillä Englannissa.

Tutustu valikoimaan

4 Stable Sticks ampumatuet on suunniteltu metsästäjän tarpeita ajatellen. Tuki on nopea koota, se on erittäin tukeva sekä markkinoiden kevyin. 4 Stable Sticks ampumatuet soveltuvat kokonsa puolesta loistavasti matkustelevalle metsästäjälle. 5 vuoden takuu.

Tutustu valikoimaan