Sports &
Outdoor

Kansainvälisesti tunnetut ja laadukkaat asusteet, kengät, varusteet ja välineet urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Legendaarisen jääkiekkoilija Börje Salmingin nimeä kantava Salming Sports suunnittelee, kehittää ja markkinoi korkealaatuisia tuotteita juoksuun, salibandyyn, sulkapalloon, squashiin ja käsipalloon. Lajista riippumatta, jokaisen Salming tuotteen suunnittelun pohjalla on tuoda markkinoille tuote, joka poikkeaa valtavirrasta edistyksellisellä teknologialla, materiaaleilla ja ergonomialla auttaen urheilijaa ylläpitämään ja parantamaan suorituskykyä ja tekniikkaansa sekä pienentämään loukkaantumisriskiä. Salming – No Nonsense!

Tuotekuvasto PADEL 2019
Tuotekuvasto SQUASH 2019/2020
Tuotekuvasto SALIBANDY 2019/2020
Tuotekuvasto JUOKSU SYKSY/TALVI 2019

AKU-kenkien valikoimasta löytyy huippulaatuiset jalkineet niin vaellukseen, vapaa-aikaan kuin viranomaiskäyttöön. Jokaisen mallin takana on aito rakkaus perinteiseen ja arvokkaaseen italialaiseen käsityönä tehtävään kenkien valmistukseen.

Tuotekuvasto SYKSY/TALVI 2019

Killtec kehittää 35 vuoden kokemuksella urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita, joissa yhdistyy muodikkuus ja saksalainen laatuajattelu järkevään hintaan. Sen laajaa tuotevalikoimaa, joka kattaa naisten, miesten ja lasten vaatteet ja kengät, myydään tällä hetkellä yli 35 maassa ympäri maailmaa – nyt myös Suomessa!

Tuotekuvasto TALVI 2019/2020

Tuotekuvasto TALVI 2019/2020 Lastenvaatteet

G.I.G.A. DX on Killtecin ”urbaaniin” elämäntyyliin suunniteltu mallisto niille, jotka haluavat pukeutua yksilöllisesti arvostaen laadukkaita materiaaleja, innovatiivista muotoilua ja kestävyyttä.

Tuotekuvasto TALVI 2019/2020

Tenson on legendaarinen vuonna 1951 perustettu ulkoilu- ja hiihtovaateiden ja varusteiden suunnittelija ja valmistaja. Sen monipuolisesta ja huippulaadukkaasta valikoimasta löytyy tuotteet vaativaan käyttöön aikuisille ja lapsille niin rinteisiin, luontoon kuin kadulle.

Tuotekuvasto SYKSY/TALVI 2019

Seger on johtava teknisesti kudottujen sukkien ja pipojen valmistaja. Pääosa sen tuotteista valmistetaan huippumodernissa tehtaassa Ruotsin Gällstadissa. Seger tuotteiden tyyli, laatu ja tekniset ominaisuudet ovat muodostuneet vuosikymmenien saatossa käsitteiksi, joita kilpailijoiden on vaikea jäljitellä.

Tuotekuvasto SYKSY/TALVI 19/20

Kanadalainen Auclair on yksi Pohjois-Amerikan vanhimmista ja arvostetuimmista käsineiden ja hanskojen valmistajista, josta on muodostunut synonyymi laadulle, tyylille ja suorituskyvylle. Sen laajasta valikoimasta löytyy tuotteet alppi- ja murtomaahiihtoon, lumilautailuun ja ulkoiluun – niin aikuisille kuin lapsille.

Tuotekuvasto SYKSY/TALVI 2019

Sports & Outdoor jälleenmyyjät

Uudistetut Sports & Outdoor tuotesivustomme avautuvat aivan lähiaikoina. Jos kiinnostuit tuotteistamme, niin ota yhteyttä jälleenmyyjiimme. Jos olet jälleenmyyjämme tai sellaiseksi haluava, niin ota yhteyttä tuotepäällikköömme.