Sports &
Outdoor

Kansainvälisesti tunnetuilta merkeiltä laadukkaat asusteet, kengät, varusteet ja välineet urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Tenson on legendaarinen vuonna 1951 perustettu ulkoilu- ja hiihtovaateiden ja varusteiden suunnittelija ja valmistaja. Sen monipuolisesta ja huippulaadukkaasta valikoimasta löytyy tuotteet vaativaan käyttöön aikuisille ja lapsille niin rinteisiin, luontoon kuin kadulle.

Tuotekuvasto syksy/talvi 2021

Kanadalainen Auclair on yksi Pohjois-Amerikan vanhimmista ja arvostetuimmista käsineiden ja hanskojen valmistajista, josta on muodostunut synonyymi laadulle, tyylille ja suorituskyvylle. Sen laajasta valikoimasta löytyy tuotteet alppi- ja murtomaahiihtoon, lumilautailuun ja ulkoiluun – niin aikuisille kuin lapsille.

Tuotekuvasto Sport Syksy/Talvi 2020
Tuotekuvasto Fashion & Lifestyle Syksy/Talvi 2020

Tutustu valikoimaan

Seger on johtava teknisesti kudottujen sukkien ja pipojen valmistaja. Pääosa sen tuotteista valmistetaan huippumodernissa tehtaassa Ruotsin Gällstadissa. Seger tuotteiden tyyli, laatu ja tekniset ominaisuudet ovat muodostuneet vuosikymmenien saatossa käsitteiksi, joita kilpailijoiden on vaikea jäljitellä.

Tuotekuvasto Syksy/Talvi 2021
Tuotekuvasto Kevät/Kesä 2020

Termo Original juontaa juurensa Ruotsin innovatiivisesta tekstiiliteollisuudesta jo 1920-luvulta lähtien suunnitellen ja valmistaen korkealaatuisia aluskerrastoja. Tänä päivänä Termo kehittää ja valmistaa kaikki kankaat omassa kutomossa Ruotsissa. Termon suunnitteluosasto kehittää jatkuvasti uusia tyylejä, jotka ommellaan heidän omalla testausosastolla. Siellä he kokeilevat saumoja, istuvuuksia ja niin edelleen, kunnes vaate hyväksytään tuotantoon - mikä tapahtuu EU:ssa.

Tuotekuvasto Syksy/Talvi 2021

Sports & Outdoor jälleenmyyjät

Uudistetut Sports & Outdoor tuotesivustomme avautuvat aivan lähiaikoina. Jos kiinnostuit tuotteistamme, niin ota yhteyttä jälleenmyyjiimme. Jos olet jälleenmyyjämme tai sellaiseksi haluava, niin ota yhteyttä tuotepäällikköömme.