Hardworking
for your
success

Oy HW-COMPANY LTD

Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan ja myy kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun-, ulkoiluun, metsästykseen ja ampumaurheiluun.

Maahantuontiliiketoiminnan lisäksi olemme erikoistuneet yritysten ja yhteisöjen yritysvaatekonsepteihin ja liikelahjoihin. Ymmärrämme yrityskuvan merkityksen osana asiakkaittemme menestyksen avainnippua. Siksi tarjoamme heille vain parhaat ratkaisut yrityskuvansa kehittämiseen, henkilöstönsä motivointiin ja asiakkaittensa hurmaamiseen.

LAADUKAS BRÄNDIVALIKOIMA

Yrityksen perustamisesta lähtien olemme määrätietoisesti rakentaneet yritystämme ja kehittäneet toimintaamme laadukkaaseen brändivalikoimaan panostamalla. Tässä olemme onnistuneet. Tänään tuomme maahan vain laadukkaimpia tuotemerkkejä, jotka erottuvat edukseen valtavirran keskinkertaisuudesta urheilun, ulkoilun, metsästyksen ja ampumaurheilun kaupassa. Maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Swedteam, Killtec, G.I.G.A. DX by Killtec, Tenson, Salming, Seger, Auclair, Kettler, AKU, Pilla, Walther, Hämmerli, Clever, Fiocchi, Tunet, Promatic ja Antonio Zoli.

ERINOMAISTA PALVELUA

Korkeatasoinen palvelumme on ympärivuorokautinen olotila. Olemme asiakkaitamme varten rakennettu, jatkuvasti kehittyvä, positiivinen tuoteidealinko ja todellinen palvelusampo. Haluamme palvella asiakkaitamme alan ylivoimaisesti parhaiten – antaumuksella ja ammattitaidolla.

YRITYSKULTTUURIMME

Yrityksemme kulttuuri rakentuu yhteisesti sovittuihin periaatteisiin ja ihanteisiin nojaten.

Olemme avoimia uusille ajatuksille, sillä se on kehittymisemme kannalta elinehto. Emme halua luutua ja jämähtää paikoilleen. Sen sijaan olemme aktiivinen, periksiantamaton ja sitkeä. Sen minkä lupaamme, sen myös toteutamme.

Uskallamme mokata, emme pelkää, korjaamme virheet nopeasti, jaamme tiedot kaikkien käyttöön – opimme oppimaan – kehitymme.

Olemme kuin perhe ja toimimme kuin perhe. Jokainen meistä kantaa vastuunsa ja jokainen meistä kantaa oman kortensa kekoon yhteisen hyvän toteuttamiseksi ja asiakkaan menestyksen varmistamiseksi.

HARDWORKING FOR YOUR SUCCESS

Sloganimme kiteyttää toimintamme ja tavoitteemme. Teemme lujasti töitä asiakkaittemme, jälleenmyyjjiemme ja päämiestemme menestyksen eteen kaikilla toimintamme tasoilla – Hardworking for your success.